Sæteren Gård – betjent

Betjent
DNT Oslo og Omegn
Låst med spesialnøkkel
Oslomarka
Åpen hele året
48 sengeplasser

Sæteren Gård er barnas eget tursted i Bærumsmarka. Stedet eies og drives av DNT Oslo og Omegn. Hos oss finner du aktivitetstårn, hinderløype, stor sandkasse, pilelabyrint, fugleredehusker, stylter, akebakke og et stort uteområde å leke på. Barna kan også gå på oppdagelsesferd på eventyrstien, eller hilse på hønene som bor på gården. Sæteren Gård er et godt egnet turmål for dagsbesøkende og har i tillegg mange overnattingsmuligheter. Aktivitetene er sesongavhengige.

Kafé
Gårdskafé hvor det blant annet serveres hjemmelagde kanelsnurrer, vafler, påsmurte rundstykker, kaffe og mineralvann. Kafeen har åpent onsdager kl 11-14, og lørdager og søndager kl 11-16. Åpningstidene og utvalget kan avvike ifm skolens ferier, se oppdatert informasjon her.

Overnattingsmuligheter

Du kan lese mer om alle overnattingsmulighetene på Sæteren Gård sin hjemmeside.

Matservering

Utover tilbudet i kafeen, serverer vi frokost, lunsj og middag for barnegrupper, bedrifter og selskaper. Minimum gruppestørrelse er 15 personer. Med forbehold om ledig kapasitet.

Organiserte aktiviteter

For å gjøre oppholdet på Sæteren Gård enda mer spennende, tilbyr vi ulike aktivitetsopplegg med dyktige aktivitetsledere til grupper over 15 personer. Velg mellom klatring og frittfallshopp i aktivitetstårnet, zipline, pil- og bueskyting og megasprettert, samt enkel orientering med morsomme gruppeoppgaver underveis. Må forhåndsbestilles. Med forbehold om ledig kapasitet.

Bedrifter og selskaper

Ta med deg bedriften din eller legg feiringen din til Sæteren Gård! Her er det fine seminarfasiliteter og servering etter deres ønske. Få et fint avbrekk underveis med utendørs teambuiliding, og avslutt gjerne dagen med en middag og hyggelig samvær på Låven. Vi skreddersyr for både bedrifter og private selskaper. Les mer om mulighetene her.

Sæteren Gård har fått støtte av overskuddet fra spillemidlene til Norsk Tipping

...
Show more

Bestill overnatting

Velg dato og antall personer for å bestille overnatting

Hovedhus + Sovehus

Stort og flott Hovedhus med tilhørende Sovehus. Pris: kr 535,- person/natt Prisen inkluderer overnatting, frokost m/nistesmøring og utvask. - Prisen gjelder for...
Show more
Bestill overnatting