Gapahuk – Sæteren Gård

Ubetjent
DNT Oslo og Omegn
Ulåst
Oslomarka
Åpen hele året
20 sengeplasser

Stor og flott gapahuk med soveplass til 20 personer. Her er det også god sitteplass under tak hvis været ikke skulle være det beste. Foran Gapahuken er det en stor bålplass med benker rundt.

Gapahuken i Solskinnslia består i virkeligheten av tre enheter: selve gapahuken, en liten hytte og et uthus med utedo. Leietagere disponerer alle tre enhetene.

I den lille hytta er det kokemuligheter og soveplass til to personer. Sommerhalvåret finner du vannkran ved hytta.

Gapahuken kan leies både for overnatting og for dagsbesøk. I perioder er det stor pågang av grupper som bruker stedet, og dersom dere leier Gapahuken når dere er på dagsbesøk, vil dere være sikret et sted å være samlet. I tillegg får dere benytte dere av egen bålplass.

Dagleie                    kl. 10.00-15.00 (inkluderer én sekk ved/grillkull)
Merk – Du må velge fra- og til-dato ved bestilling. Dagleien gjelder kun den første dagen.
Overnatting          kl. 15.00-10.00 (inkluderer to sekker ved/grillkull)

Vann og ved/grillkull finnes på Stabburet på hovedtunet 300 m fra Gapahuken. Her finnes også reinskinn som er tilgjengelig for leietagere.

OM SÆTEREN GÅRD

Sæteren Gård er barnas eget tursted i Bærumsmarka. Stedet eies og drives av DNT Oslo og Omegn. Hos oss finner du aktivitetstårn, hinderløype, stor sandkasse, pilelabyrint, fugleredehusker, stylter, akebakke og et stort uteområde å leke på. Barna kan også gå på oppdagelsesferd, og lære om naturen og eventyr i våre aktivtetsløyper. Eller hilse på hønene som bor på gården. Sæteren Gård er et godt egnet turmål for dagsbesøkende og har i tillegg mange overnattingsmuligheter. Aktivitetene er sesongavhengige.

Kafé
Gårdskafé hvor det blant annet serveres hjemmelagde kanelsnurrer, vafler, påsmurte rundstykker, kaffe og mineralvann. Kafeen har åpent onsdager kl 11-14, og lørdager og søndager kl 11-16. Åpningstidene kan avvike ifm skolens ferier, se oppdatert informasjon her.

Overnattingsmuligheter
Hovedhus med tilhørende Sovehus med plass til 48 personer
Gapahuk med plass til 20 personer (tilgjengelig for dagleie og overnatting)
– Tre ubetjente hytter (med plass til familie på 4-5 personer):
Knoll
Spettehytta
Eventyrhytta

Du kan lese mer om alle overnattingsmulighetene på Sæteren Gård sin hjemmeside.

Matservering
Utover tilbudet i kafeen, serverer vi frokost, lunsj og middag for barnegrupper, bedrifter og selskaper. Minimum gruppestørrelse er 15 personer. Med forbehold om ledig kapasitet.

Organiserte aktiviteter
For å gjøre oppholdet på Sæteren Gård enda mer spennende, tilbyr vi ulike aktivitetsopplegg med dyktige instruktører til grupper over 15 personer. Velg mellom klatring og frittfallshopp i aktivitetstårnet, zipline, pil- og bueskyting og megasprettert, samt enkel orientering med morsomme gruppeoppgaver underveis. Må forhåndsbestilles. Med forbehold om ledig kapasitet.

Bedrifter
Ta med deg bedriften din til Sæteren Gård. Her er det fine seminarfasiliteter og servering etter deres ønske. Få et fint avbrekk underveis med utendørs teambuiliding, og avslutt gjerne dagen med en middag og hyggelig samvær på Låven. Vi skreddersyr alt for din bedrift. Les mer om mulighetene her.

...
Show more

Bestill overnatting

Velg dato og antall personer for å bestille overnatting

Knoll

Lys og koselig koie med to rom. Stue/oppholdsrom med kjøkkenkrok og spiseplass. Soverom med køyeseng med doble senger. Hytta har ikke innlagt vann eller strøm, men det er en god vedovn i stua. Vedskju...
Show more

Eventyrhytta

Lys og trivelig hytte som er rikt illustrert med eventyr. Hytta har kjøkken, stue og hems. Soveplasser: Det er mulighet til å benytte madrasser på hemsen, samt sofabenken i stua, i tillegg til køyesen...
Show more

Spettehytta

Liten og koselig hytte som er rikt illustrert med hakkespetter. Hytta har kjøkken, stue og hems. Soveplasser: Det er mulighet til å benytte madrasser på hemsen, samt sofabenken i stua. Hytta har ikke ...
Show more

Gapahuk overnatting kl. 15 - 10

Stor og flott gapahuk med tregulv. To bålplasser med benker rundt. Leie inkludere også Solskinnlia, en enkelt innredet hytte med kokemuligheter og to sengeplasser. Vannkran ved Solskinnbu i sommerhal...
Show more

Gapahuk, dagleie kl. 10 - 15

Stor og flott gapahuk med tregulv. To bålplasser med benker rundt. Leie inkludere også Solskinnlia, en enkelt innredet hytte med kokemuligheter og to sengeplasser. Vannkran ved Solskinnbu i sommerhal...
Show more

Uglebu

Lys og koselig hytte med stue, kjøkken og hems. Renovert i 2024. Soveplasser: Det er mulighet til å benytte madrasser på hemsen, samt sofabenken i stua. Hytta har ikke innlagt vann eller strøm, men de...
Show more
Bestill overnatting