Uglebu – Sæteren Gård

Ubetjent
DNT Oslo og Omegn
Låst med DNT-nøkkel
Oslomarka
Åpen hele året
4 sengeplasser

Uglebu er en lys og trivelig koie, som ligger fint og skjermet til inne i skogen på idylliske Sæteren Gård. Hytta ble renovert i 2024.

Overnattingsfasiliteter
Hytta passer fint for fire personer. Det er mulighet til å benytte madrasser på hemsen, samt sofabenken i stua. Det finnes dyner og puter på hytta til fire personer. Lakenpose/sengetøy må selv medbringes. Det er ikke anledning til å bruke soveposer på hytta.

Utstyr
Uglebu har ikke innlagt vann eller strøm, men det er en god vedovn på kjøkkenet, og peis og vedovn i stua. Vedskjul og utedo i umiddelbar nærhet. På kjøkkenet er det gassbluss til matlaging og nødvendig utstyr.

Vann
Vann finnes på hovedtunet 500 m fra hytta.

Bestilling
Uglebu er ubetjent og bestilles som en enhet.

Hytta disponeres fra kl. 14 ankomstdagen til kl. 12 avreisedagen. Turistforeningens hytter brukes til friluftsliv, og det er ikke anledning til å ha fest på hytta.

Hovedregelen er at dere skal forlate hytta i den stand dere selv ønsker å finne den, og gjerne litt bedre enn da dere kom. Nødvendig vaskeutstyr finnes på hytta.

Hund
Dersom du skal ha med deg hund, må du booke Spettehytta ​​​​​​​istedenfor. Spettehytta er den eneste hytta på Sæteren Gård hvor hunder er tillatt.

OM SÆTEREN GÅRD

Sæteren Gård er barnas eget tursted i Bærumsmarka. Stedet eies og drives av DNT Oslo og Omegn. Hos oss finner du aktivitetstårn, hinderløype, stor sandkasse, pilelabyrint, fugleredehusker, stylter, akebakke og et stort uteområde å leke på. Barna kan også gå på oppdagelsesferd, og lære om naturen og eventyr i våre aktivtetsløyper. Eller hilse på hønene som bor på gården. Sæteren Gård er et godt egnet turmål for dagsbesøkende og har i tillegg mange overnattingsmuligheter. Aktivitetene er sesongavhengige.

Kafé
Gårdskafé hvor det blant annet serveres hjemmelagde kanelsnurrer, vafler, påsmurte rundstykker, kaffe og mineralvann. Kafeen har åpent onsdager kl 11-14, og lørdager og søndager kl 11-16. Åpningstidene kan avvike ifm skolens ferier, se oppdatert informasjon her.

Overnattingsmuligheter

Hovedhus med tilhørende Sovehus med plass til 48 personer

Gapahuk med plass til 20 personer (tilgjengelig for dagleie og overnatting) 

– Tre ubetjente hytter (med plass til familie på 4-5 personer): Knoll Spettehytta Eventyrhytta

Du kan lese mer om alle overnattingsmulighetene på Sæteren Gård sin hjemmeside.

Matservering

Utover tilbudet i kafeen, serverer vi frokost, lunsj og middag for barnegrupper, bedrifter og selskaper. Minimum gruppestørrelse er 15 personer. Med forbehold om ledig kapasitet.

Organiserte aktiviteter

For å gjøre oppholdet på Sæteren Gård enda mer spennende, tilbyr vi ulike aktivitetsopplegg med dyktige instruktører til grupper over 15 personer. Velg mellom klatring og frittfallshopp i aktivitetstårnet, zipline, pil- og bueskyting og megasprettert, samt enkel orientering med morsomme gruppeoppgaver underveis. Må forhåndsbestilles. Med forbehold om ledig kapasitet.

Bedrifter

Ta med deg bedriften din til Sæteren Gård. Her er det fine seminarfasiliteter og servering etter deres ønske. Få et fint avbrekk underveis med utendørs teambuiliding, og avslutt gjerne dagen med en middag og hyggelig samvær på Låven. Vi skreddersyr alt for din bedrift. Les mer om mulighetene her.

...
Show more

Bestill overnatting

Velg dato og antall personer for å bestille overnatting

Knoll

Lys og koselig koie med to rom. Stue/oppholdsrom med kjøkkenkrok og spiseplass. Soverom med køyeseng med doble senger. Hytta har ikke innlagt vann eller strøm, men det er en god vedovn i stua. Vedskju...
Show more

Eventyrhytta

Lys og trivelig hytte som er rikt illustrert med eventyr. Hytta har kjøkken, stue og hems. Soveplasser: Det er mulighet til å benytte madrasser på hemsen, samt sofabenken i stua, i tillegg til køyesen...
Show more

Spettehytta

Liten og koselig hytte som er rikt illustrert med hakkespetter. Hytta har kjøkken, stue og hems. Soveplasser: Det er mulighet til å benytte madrasser på hemsen, samt sofabenken i stua. Hytta har ikke ...
Show more

Gapahuk overnatting kl. 15 - 10

Stor og flott gapahuk med tregulv. To bålplasser med benker rundt. Leie inkludere også Solskinnlia, en enkelt innredet hytte med kokemuligheter og to sengeplasser. Vannkran ved Solskinnbu i sommerhal...
Show more

Gapahuk, dagleie kl. 10 - 15

Stor og flott gapahuk med tregulv. To bålplasser med benker rundt. Leie inkludere også Solskinnlia, en enkelt innredet hytte med kokemuligheter og to sengeplasser. Vannkran ved Solskinnbu i sommerhal...
Show more

Uglebu

Lys og koselig hytte med stue, kjøkken og hems. Renovert i 2024. Soveplasser: Det er mulighet til å benytte madrasser på hemsen, samt sofabenken i stua. Hytta har ikke innlagt vann eller strøm, men de...
Show more
Bestill overnatting