Fjellhov

Ubetjent
DNT Nord-Trøndelag
Nord-Trøndelag
Åpen hele året
3 sengeplasser

Koselig hytte med utsikt til Trondheimsfjorden.

BELIGGENHET Fjellhov ligger fint til ved Igletjønna mellom Storheia og Litjheia.

BESTILLING Du bestemmer selv om du ønsker å bestille hytteovernatting på forhånd. Overnatting kan bestilles på forhånd her

UTSTYR Hytta har 3 sengeplasser (familiekøye), solcelleanlegg og utstyr for gasskoking. Hytta har også 2 sengebenker og 2 madrasser en kan ligge på. Gjestene ordner selv med matlaging, vannhenting, oppvask, vask av gulv og rydding inne og ute. Ved til fyring og utedo finnes i uthuset. Vann hentes i Igeltjønna og bør kokes før det drikkes. Det er 3 dyner på hytta. Husk lakenpose/sengtøy til å ta utenpå de oppredde sengene. Det er mobildekning, men den er ikke den aller beste.

AKTIVITETER Hytta ligger i trivelig terreng ypperlig for både sopp- og bærplukking. Det er fine turmuligheter i området, til Storheia, Litjheia og Bjønnbettet. Det er lite fisk i Igeltjønna ved hytta. Vi anbefaler heller å prøve fiskelykken i Kristvikvatnet. 

HUND Hunden er velkommen i uthuset. Her finnes det hundebur. 

BETALING Du betaler for overnattingen når du bestiller i bestillingssystemet. Husk å skrive deg inn i protokollen som vanlig når du ankommer hytta.

DNT MEDLEMSKAP Som medlem får du medlemspris på DNTs 550 hytter, tilbud om turer og kurs over hele landet, medlemsbladet Fjell og Vidde, og en rekke gode medlemsrabatter på turutstyr, reise, overnatting, forsikring og konserter. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting. Medlemskapet er også et viktig bidrag til over 22 000 km med merket sti som skaper turoppleveser for hele landet. Bli medlem her

...
Show more

Bestill overnatting

Velg dato og antall personer for å bestille overnatting

Fjellhov, Hovedhytte, Rom 1, Enkeltseng 1


Fjellhov, Hovedhytte, Rom 1, Køyeseng 1 (nede)


Fjellhov, Hovedhytte, Rom 1, Køyeseng 2 (oppe)

Bestill overnatting