Litlos

Betjent
DNT Oslo og Omegn
Hardangervidda
Stengt 1. mai - 27. juni
52 sengeplasser
Tilrettelagt for hund

Litlos ligger på kanten av vestlandsnatur i et meget fiskerikt område. Hytta ligger fantastisk til med flotte turmuligheter utenom merkede stier. Erfarne fjellturister kommer gjerne hit både i vinter- og sommersesongen.

Les mer om turer og aktiviteter på Litlos og i området rundt. 

Åpningstider

Litlos er betjent ved påsketider og i sommersesongen. Se åpningstidene lenger opp på siden. Du kan også se åpningstidene på hjemmesiden til Litlos.

Deler av året er det mulighet for selvbetjent overnatting. Hytta er låst med DNT-nøkkel utenom betjent sesong.  

Bestille seng på forhånd eller kom uanmeldt

Nå kan du selv velge om du vil ha tryggheten ved å forhåndsbestille seng, eller friheten ved å komme uanmeldt. Bestilling av overnatting gjør du på hyttebestilling.dnt.no 

Noen senger er satt av til de som kommer uanmeldt, og noen kan bestilles på forhånd. Derfor vil du alltid få en seng eller madrass å sove på dersom du ikke har forhåndsbestilt, og selv om hytta står som fullbooket i bestillingssystemet. Dette gjelder også selvbetjeningskvarteret.

Selvbetjeningskvarteret på Litlos
Sengeplasser på hytte 8
Selvbetjeningskvarteret er åpent fra og med 1.3. til og med 15.10. bortsett fra når Litlos er betjent og i reinkalvingsperioden. Husk DNT-nøkkel.
Bestilles via hyttebestilling.dnt.no 

Kontaktinformasjon: 

Telefon i sesong: 0088 1623 493158, e-post litlos@dnt.no . Utenom sesong: Tlf. 22 82 28 00 mandag-fredag kl. 10:00-15:00 eller info.oslo@dnt.no 

(Bestyrer Jarle Viskjer. Adresse: Tveit, 5763 Skare Telefon i sesong: 0088 1623 493158 Telefon utenom sesong: Priv. 53643638/ Mob. 41661636.)  

Medlemskort 

Husk å ta med gyldig medlemskort, gjerne bruk DNT medlemskapsapp 

Fasiliteter 

Hytta har 52 senger fordelt på 14 rom, 2-, 4-, 6- og 8-manns rom. Dusj med kaldt/varmt vann på gangene. Aggregatstrøm. Mulig å leie telefon (satellitt) Salg av medlemskap i DNT. Salg av fiskekort om sommaren. Utleie av kanoer + redningsvester.

Lokal mat er en del av turen

Hytta serverer lokal mat basert på lokale råvarer, lokale mattradisjoner eller mat levert fra lokale leverandører. DNT jobber i samarbeid med Landbruks- og matdepartementet for å fremme lokal mat og matkultur på de betjente DNT-hyttene. Les mer om Lokal mat-prosjektet

Villrein

Hytta ligger i et av Norges 24 villreinområder. Her kan du lære mer om hvordan du skal ta hensyn til villreinen når du ferdes i fjellet. Hvis du vil vite mer om villreinens bruk av fjellet og hvordan DNT arbeider med villrein og ferdsel, finner du det på dnt.no/villrein

Denne hytta har fått støtte av overskuddet fra spillemidlene til Norsk Tipping.

...
Show more

Bestill overnatting

Velg dato og antall personer for å bestille overnatting

2-sengsrom

Sengeplass i 2-sengsrom. I våre fullpensjonspriser inngår overnatting, dusj, treretters middag, frokost og niste med termos.

4-sengsrom

Sengeplass i 4-sengsrom. Alle sengeplassene er i køyesenger. I våre fullpensjonspriser inngår overnatting, dusj, treretters middag, frokost og niste med termos.

6-sengsrom

Sengeplass i 6-sengsrom. I våre fullpensjonspriser inngår overnatting, dusj, treretters middag, frokost og niste med termos.

Sovesal

Sengeplass i sovesal. I våre fullpensjonspriser inngår overnatting, dusj, treretters middag, frokost og niste med termos.

Hundebur

Hundeburene ligger i skistallen.
Bestill overnatting