Toveseter

Ubetjent
DNT Drammen og Omegn
Låst med DNT-nøkkel
Norefjell og Eggedalsfjella
Åpen hele året
14 sengeplasser

Toveseter er en nostalgisk gammel seter, og særpreget er beholdt innvendig i form av delvis originalt interiør. På Toveseter opplever du en lun og intim hyttefølelse som bringer tankene langt tilbake i tid.

Sikringsbua på Toveseter er stengt.

BELIGGENHET: Toveseter ligger på ruten Norefjell – Hardangervidda, mellom Haglebu og Høgevarde. Hytta ligger åpent og flott til 970 moh

UTSTYR: Det er totalt 14 soveplasser fordelt på to soverom, samt en bred, men kort (180 cm) dobbeltseng i stua. Over stua/kjøkken er det en åpen hems uten vindu, med madrasser og ulltepper til 4 personer. Det er dyner og puter i sengene, men du må ha eget sengetrekk eller lakenpose. Hytta er utstyrt med det du trenger for matlaging og opphold med kjøkkenutstyr og dekketøy. Det er vaskemidler, bøtter og kluter for oppvask og rengjøring etter bruk. Her er ikke strøm, men gassbluss til matlaging, vedfyring for oppvarming, og stearinlys som lyskilde, husk hodelykt. I sikringsbua(uoppvarmet) er det 4 ekstra brisker. Det er madrasser der, men ta med sovepose. Doene er i bua litt bortenfor hytta, der er også ekstra ved.

Det er ikke mobildekning ved hytta.

VANN: Det er skiltet til brønn. Vintertid må du smelte snø.

HUND: Du kan ha hund inne i hytta, men det er ikke bur til den der og den har ikke lov å ligge i senger eller møbler. Ta med eget teppe til den. 

BESTILLING: Hytta leies ut på sengebasis og kan forhåndsbestilles. Ved uanmeldt besøk, kan man gjøre opp for seg gjennom appen “DNT Hyttebetaling”. Du disponerer hytta fra kl. 14 ankomstdag til kl. 13 avreisedagen.

AKTIVITETER: Topptur til Toveåsen like vest for hytta. Gå Norefjellryggen med Gråfjell, 1466 moh, og Høgevardetoppen (7 meter lavere enn Gråfjell) som har den videste utsikten over store deler av Sør-Norge nest etter Gaustatoppen. Sikteplate som peker mot topper i Sør-Norges fjellheim.

Denne hytta har fått støtte av overskuddet fra spillemidlene til Norsk Tipping. 

...
Show more

Bestill overnatting

Velg dato og antall personer for å bestille overnatting

Toveseter Rom 1, Enkeltseng 1


Toveseter Rom 1, Familieseng 1 (nede, høyre side)


Toveseter Rom 1, Familieseng 1 (nede, venstre side)


Toveseter Rom 1, Familieseng 1 (oppe)


Toveseter Rom 2, Køyeseng 1 (nede)


Toveseter Rom 2, Køyeseng 1 (oppe)


Toveseter Rom 2, Køyeseng 2 (nede)


Toveseter Rom 2, Køyeseng 2 (oppe)


Toveseter Rom 3, Dobbeltseng 1 (høyre side)


Toveseter Rom 3, Dobbeltseng 1 (venstre side)


Toveseter Rom 4, Madrass 1 (hems)


Toveseter Rom 4, Madrass 2 (hems)


Toveseter Rom 4, Madrass 3 (hems)


Toveseter Rom 4, Madrass 4 (hems)

Bestill overnatting