Heisetra

Ubetjent
DNT Sandefjord
Låst med spesialnøkkel
Vestfoldmarka
Åpen hele året
25 sengeplasser

OBS: Vi gjør oppmerksom på at 305, Kodalveien, stenges ved Napperød mellom dato 21.juni til og med 3.juli 2024. Omkjøring via Åsrumveien er å anbefale. Se veibeskrivelse fra Sandefjord her

Velkommen til Vestfoldmarkas flotteste turstier. På Heia kan en føle roen og kjenne på stillheten. Der hvor tiden stopper litt opp og du kan bare være, sammen med naturen.

Turstiene ligger foran deg og tar deg med til både utsiktstopper og den indre skogen hvor tjernet ligger stille.

Nytt fra høsten 2023 er at det er etablert teltplass som kan fritt disponeres. Er du medlem får du også kjøpt DNT nøkkel og har tilgang til ved og toalett. Vi har også et båthus hvor du kan låse ut kano til disposisjon i Heivannet. Til budet gjelder for alle medlemmer i DNT og er utenom leie av hytta.

Velkommen til Heisetra

Hytta leies ut i sin helhet – ikke enkelt senger. Det er ikke tillatt med hunder på våre hytter. I Vestre Kodal finner du de fleste av DNT Sandefjord blåmerkede stier. Hytta heter Heisetra og kan anbefales til selskaper/seminarer eller familiebegivenheter. Hytta er innredet med alt en trenger for å lage mat og for å ha selskap for grupper inntil 25 personer.

Utleie

Hytta leies ut i sin helhet – ikke enkelt senger!

Adresse til hytta: Heiaveien 282 – 3243 Kodal: Veibeskrivelse finner du her

Kontakt og informasjon kan gjøres til DNT Sandefjord på mobil 95 40 50 85 eller på epost til sandefjord@dnt.no .

Nøkler kan hentes på vårt kontor åpningstider: onsdag 12-16 torsdag 10-18 og fredag 10-16 i Matrosgata 6. Alternativt er at det avtales at nøkler legges i nøkkelboks som henger på utvendig vegg i Matrosgata 6. Avtale gjøres ved at du sender oss en melding på mobil eller e-post.

Det er 20 års aldersgrense for å stå som selvstendig leietaker.

Innsjekk klokka 15:00

Utsjekk klokka 13:00

Beliggenhet og parkering

Vestfoldmarka er et paradis for deg som trives med skog, høyder og småvann. Heisetra ligger ca 250 m fra vannet Heivannet i Sandefjord kommune.

Det er parkeringsplass ca 200 m fra hytta. Det er ønskelig at alle benytter parkeringsplass enn å kjøre ned til hytta. Kun en bil kan få tillatelse til å stå på hyttetunet. Årsaken er at både brøyebil og eventuelt redningsbiler må komme frem ved behov.

Ansvar ved leie hytte

Vårt hyttetilsyn vil foreta inspeksjon etter utleie. Ved mangel på renhold, eller at det er behov for å rydde osv, vil det påløpe ekstra kostnad til leietaker, som sendes på e-post med bilder som viser avvik.

Utstyr og fasiliteter, Heisetra

Hytta inneholder garderobe med varmeskap for tørk av klær, to stuer med til sammen plass til tjuefem personer, kjøkken, vaskerom (ikke dusj), toalett samt HC-toalett.

Tre soverom med til sammen ti sengeplasser, hvorav ett rom består av en dobbel køyeseng, både oppe og nede. Ett rom med to enkle køyesenger og ett rom med en enkel køyeseng.

Femten lave senger med madrass på hems med sengetøy, som består av laken, dyne og pute. Du bør ta med eget putetrekk, selv om du ligger i lakenpose.Besøkende må ha med seg lakenpose eller sengetøy. Det er ikke tillatt å benytte sovepose.

Utenfor hytta er det en romslig terrasse. Det er grill og bålplasser. Ved hentes i vedboden. Grillkull og tennveske, må man ta med selv.

Hytta har innlagt vann og oppvarmingen er strøm og vedfyring. Hytta er tilrettelagt for funksjonshemmede, som dagsturhytte. Hytta er utstyrt med projektor – høytaler og lerret.

Det er nettdekning via Telenornettet.

Kjøkkenet er utstyrt med komfyr og stekeovn, kjøleskap, oppvaskmaskin, kjøkkenutstyr og dekketøy til ca 30 personer. Det er ikke proviant på hytta.

Spisestue hvor det er plass til 20 personer og stue med sitteplasser til 25 personer. Stua har rentbrennende vedovn. Ved er lagret på eget vedlager.

Vi har aldri hatt tilfeller av veggdyr ved våre hytter. Ved å gjøre noen forebyggende tiltak er det derfor ikke lov å benytte sovepose i sengene. Du må kun benytte rent sengetøy- eller ren lakenpose.

Hund

Det er ikke tillatt å ta med hund inn i hyttene. På uteområdet er det koselig med hund. Vi har skål hvor hunden din kan drikke vann.

Medlemskap

Som medlem får du medlemspris på DNTs 550 hytter,tilbud om turer og kurs over hele landet, medlemsbladet Fjell og Vidde, og en rekke gode medlemsrabatter på turutstyr, reise, overnatting, forsikring ogkonserter.Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting. Medlemskapet er også et viktig bidrag til over 22 000 km med merket sti som skaper turopplevelser for hele landet. Bli medlem her.

Bestilling/booking

Tilrettelagt for skoleklasser

Inne på hytta er det et godt utvalg av ulike spill og 30 eksemplarer av DNTs tursangbok. Dette er tilgjengelig for alle som leier hytta.

Hytta er delvis lagt tilrette for funksjonshemmede. Her er det muligheter for å låne robåt eller kano. Gapahuk er tilrettelagt med gangsti hvor du kan kjøre helt inn i gapahuken. Ved å åpne to lemmer som er utstyrt med dempepumper, kan disse åpnes slike at en kommer under tak.

Bilkjøring til hytta er tillatt for transport av bagasje. Det er ikke ønskelig at biler er parkert på området med minde dette er avtalt. Det skal alltid være tilgjengelig for eventuelt utrykkningsbiler skal kunne komme frem.

Til bedrifter

Hytta er tilrettelagt for dette ved at det er tekniskt utstyr som projektor med høytalere og lerret. Du tar selv med en PC. Det er Telenordekning i området. Dere ordner dere selv med mat og drikke.

Vinteraktiviteter

Når været tillater det, og det er nok snø, vil det kjøres opp skispor på ca 15 km. Dette er skiløyper som er familievennlig. Her skal det være plass til deg som er turgåer på ski. Til deg som har hund. Du er også velkommen til å benytte turområdet sammen med hunden din. Følg oss på Skisporet.no. Her ser du når skiløypene ble sist preppet.

Det er ikke renovasjon i området, derfor ber vi alle å ta med seg søppel hjem.

Båndtvangreglene gjelder, som alle andre steder. Vis hensyn til de ville dyrene, når det er mye snø. Ikke slipp hunden løs i skogen.

Priser 2024

Heisetra

Medlem kr 1 800 pr døgn

Ikke medlem 2 400 pr døgn

Slirabu: du kan lese om den hytta her

Medlem kr 850 pr døgn

Ikke medlem kr 1 100 pr døgn

Avbestillingsregler, les booking.Visbook.com ved bestilling!

...
Show more

Bestill overnatting

Velg dato og antall personer for å bestille overnatting

Heisetra

Bestill overnatting