Vettismorki

Selvbetjent
DNT Oslo og Omegn
Jotunheimen
11. apr. - 15. okt.
9 sengeplasser
4 drop-in plasser
Tilrettelagt for hund

Den nye hytta på Vettismorki er en skjult perle. Her faller man raskt til ro – du blir omfavnet av de vakre fjellene, rolig fuglekvitter, og den stille bekken som renner gjennom tunet.

Ruta mellom Skogadalsbøen og Vetti er lang, det har lenge vært ønskelig med en selvbetjent DNT-hytte på Vettismorki, spesielt etter at Ingjerdbu ble nedlagt som tilbud til turistene. Dette blir et kjærkomment tilbud til turgåere som går ruta opp til Skogadalsbøen og for de som ønsker å gå rundtur i Utladalen.

Om hytta

Antall soveplasser totalt: 9

Antall senger tilgjengelig for bestilling: 5

Sengene som kan forhåndsbestilles, er nummererte (se plantegninger under Bilder).

Utstyr

Hytta har det du trenger av utstyr for matlaging og et hyggelig opphold, som fullt kjøkkenutstyr, dekketøy og sengeklær. I tillegg vil du finne et godt utvalg av mat på proviantrommet. Det er ikke strøm på hytta, men gass, vedfyring og stearinlys som lyskilde. Gjestene ordner selv med matlaging, vannhenting, oppvask, vask av gulv, og ellers rydding av hytta inne og ute. Lakenpose eller eget sengetøy skal alltid brukes ved overnatting. Oppslag med hytteregler og priser finner du på hytta.

Oppskriftshefte basert på proviantlageret
I et nytt prosjekt har vi i DNT jobbet med å utvikle et oppskriftshefte basert på proviantlagrene på selvbetjeningshytter. Her finner du en rekke fristende og overraskende matretter du kan lage når du besøker våre selvbetjente hytter.
Ta en titt i vårt oppskriftshefte

Betal med DNT Hyttebetaling

Vi anbefaler alle gjester å betale elektronisk med appen DNT Hyttebetaling. Med denne appen kan du enkelt betale for mat og overnatting på de selvbetjente hyttene. Appen er tilgjengelig for IOS og Android og fungerer også på steder uten telefon- og nettverksdekning.

Fungerer med bank- og kreditkort fra andre land.

Hund

Det er ikke tillatt å ha hund i oppholdsrom, spiserom og soverom. Det er et eget hunderom med 3 senger og 2 hundebur i sikringshytta. Alle sengene og hundeburene kan forhåndsbestilles. 

...
Show more

Bestill overnatting

Velg dato og antall personer for å bestille overnatting

Vettismorki, hundebur 1

Hunden din har kun adgang til rom som er tilrettelagt for hund. Du må forhåndsbestille bur for hunder som skal overnatte innendørs. Hunder skal ikke oppholde seg i senger eller andre møbler. Ta med...
Show more

Vettismorki, hundebur 2

Hunden din har kun adgang til rom som er tilrettelagt for hund. Du må forhåndsbestille bur for hunder som skal overnatte innendørs. Hunder skal ikke oppholde seg i senger eller andre møbler. Ta med...
Show more

Vettismorki, hunderom, seng 1

Tilrettelagt for hund
Underkøye i hunderom. Denne sengen er forbeholdt personer som reiser med hund. Minst en i turfølge må være medlem for å bruke hytta, og må ha med seg DNT-nøkkelen.

Vettismorki, hunderom, seng 2

Tilrettelagt for hund
Overkøye i hunderom. Denne sengen er forbeholdt personer som reiser med hund. Minst en i turfølge må være medlem for å bruke hytta, og må ha med seg DNT-nøkkelen.

Vettismorki, hunderom, seng 3

Tilrettelagt for hund
Enkeltseng Minst en i turfølge må være medlem for å bruke hytta, og må ha med seg DNT-nøkkelen.

Vettismorki, stue, seng 1

Underkøye Minst en i turfølge må være medlem for å bruke hytta, og må ha med seg DNT-nøkkelen.

Vettismorki, stue, seng 2

Overkøye Minst en i turfølge må være medlem for å bruke hytta, og må ha med seg DNT-nøkkelen.
Bestill overnatting