Ådneram anneks

Ubetjent
Stavanger Turistforening
Låst med spesialnøkkel
Sirdal
Åpen hele året
13 sengeplasser
Tilrettelagt for hund

Ådneram anneks er den perfekte familiehytta sentralt på Ådneram rett ved bilvei og med innlagt vann, dusj og toalett. Omgivelsene rundt hytta innbyr til mange kjekke vinter- og sommeraktiviteter for hele familien.

Beliggenhet

Ådneram anneks ligger i Sirdal som er et svært populært vintersportssted. For skientusiaster er Ådneram et eldorado! Hytta ligger like ved et omfattende løypenettverk med muligheter for både familievennlige småturer i nærterrenget, til lengre turer gjennom en eller flere av de mange lune dalene. Kun 500 meter fra hytta ligger Ådneram skitrekk med gode forhold for både ski og brettkjøring. Sommerstid byr Stavanger Turistforenings rutenettverk innover i fjellet på fantastiske fotturer. Hytta ligger rett ved bilvei, noe som er meget praktisk om du har med en del bagasje.

Om hytta

Antall soveplasser totalt: 13

Antall senger tilgjengelig for bestilling: 8

Ådneram anneks er en ubetjent hytte, har ikke matlager og er låst. Hytta har 8 sengeplasser fordelt på 3 rom. I tillegg er det fem madrasser på hemsen. Rommet i kjelleren må ikke brukes til overnatting grunnet manglende rømningsvei. 

 Hytta har innlagt vann, dusj og toalett. På kjøkkenet finnes det komfyr, stekeovn, kjøleskap og kaffetrakter. En god vedovn i stua gir god varme, men husk å ta med egen ved eller kjøp med deg dette i Fjellbutikken som ligger like ved hytta. Hytta er utstyrt med det du trenger for matlaging og opphold: kjøkkenutstyr, dekketøy, dyner og puter. Egen lakenpose, sengesett eller sovepose skal brukes i sengene. Som gjest ordner du selv med matlaging, oppvask, vask av gulv og rydding av hytta. Takk for at du bidrar med å holde hytta strøken til neste gjest ankommer!

For å få tilgang til denne hytta må du låne nøkkel, den hentes i Fjellbutikken 600 meter fra hytta mot et depositum på 500 kr. Husk å ta med medlemskort, da det bare er medlemmer av Den Norske Turistforening som får låne nøkkel. Fjellbutikken sine åpningstider kan du se på nettsiden til Fjellbutikken.

Normalt har butikken åpent:

Man-Tors 09-18

Fredag 09-20

Lørdag 09-18

Søndag 10-18

Telefonnummer til butikken er: 38 37 00 10

Kontakt oss

AdresseSirdalsveien 8685
4443 TJØRHOM
Telefon38370010Epostjoker.fjellbutikken@joker.no

På Fjellbutikken kan man også forhåndsbestille proviant som kan hentes på vei til hytta.

Annekset på Ådneram ligger like ved siden av en stor utleiehytte som heter Ådneram turisthytte. Du kan parkere bilen rett utenfor hytta.

Aktiviteter

Sirdal er et svært populært vintersportssted, og for skientusiaster er Ådneram et eldorado. Hytta ligger like ved et omfattende løypenettverk med muligheter for både familievennlige småturer i nærterrenget til lengre turer gjennom en eller flere av de mange lune dalene. Foruten turistforeningens kvistede løyper mellom fjellhyttene, har kommunen et fast løypenett som regelmessig kjøres opp.

Like bak hytta finner du en diger akebakke som byr på utfordringer for store og små. Dette området er også ypperlig for skileikaktiviteter. Mange hoppbakker, orgeltramp samt kuler og staup har vært bygd her. Hytta har også et flott tun for bygging av snøhuler, igloer og borger. Kun 500 meter fra hytta ligger Ådneram skitrekk med gode forhold for både ski og brettkjøring.

Sommerstid byr Stavanger Turistforenings rutenettverk innover i fjellet på fantastiske fotturer. I tillegg ligger topper som Hilleknut, Hadvardshei, Strondefjellet og Ørnefjell like ved hytta og venter på å bli besteget. Å kombinere fotturen med en sykkeltur åpner for nye oppdagelser. Tar dere med sykler er både Flatstøldalen, Lyseveien og Suleskardveien svært velegnet for turer på to hjul.

Oppe i lia like bak hytta har naturen lagt igjen en stor samling kampesteiner ved foten av en klippe. Dette er et fantastisk område for lek og aktiviteter. I Råmarstjørn, 250 meter unna, har gjester på hytta fiskerettigheter.

Hund

Stavanger Turistforening arbeider aktivt for å tilrettelegge for hunder på flest mulig hytter. På Ådneram anneks kan hunden ligge i uteboden. Den har en egen inngang ved siden av inngangsdøra til hytta. Av hensyn til allergi, hygiene og eventuelt andres forhold til hund, så er det viktig at du ikke tar med hunden din inn i andre fellesområder på hytta, enn der hvor det er tilrettelagt. Takk for at du også gjør rent etter både deg og hunden din ved avreise, så blir det hyggelig til neste gjest. All nødvendig informasjon om det å ha med seg hund på turisthyttene, samt hvilke av Stavanger Turistforenings hytter som er tilrettelagt for hund, finner du her.

Bestilling og betaling

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å betale for hytteoppholdet (om du ikke har bestilt og betalt på forhånd), proviant og andre ekstra utgifter knyttet til ditt besøk på Stavanger Turistforening sine hytter. Last ned vår app «DNT Hyttebetaling» før din neste hyttetur og betal direkte på mobilen. Appen fungerer også på hytter som ikke har mobildekning – du legger da inn dine kjøp offline på hytta, trykker «lagre betaling» og betaler via appen på mobilen når du får dekning. Les mer om DNT-appen på denne lenken.

For at forhåndsbestillingen av sengeplassen din skal være gyldig må du komme fram til hytta før kl. 19. Har du ikke kommet fram innen dette tidspunktet vil sengene bli frigjort til disposisjon til dem som ikke har bestilt på forhånd. Det kan være lurt å ta med bestillingsbekreftelsen for oppholdet.

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å planlegge turen, kan du kontakte Stavanger Turistforening eller besøke vårt Tursenter i det hvite huset ved Kannik.

DNT-medlemskap

Som medlem får du medlemspris på DNTs 550 hytter, tilbud om turer og kurs over hele landet, medlemsbladet Fjell og Vidde, og en rekke gode medlemsrabatter på turutstyr, reise, overnatting, forsikring og konserter. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting. Medlemskapet er også et viktig bidrag til over 22 000 km med merket sti som skaper turopplevelser for hele landet. Her er noen av medlemsfordelene i Stavanger Turistforening:

– Alle medlemmer får 30 % rabatt på overnatting på alle de selv- og ubetjente hyttene. Du får også gode rabatter på de betjente hyttene.

– Barn under 12 år bor gratis på de selvbetjente og ubetjente hyttene.

– Ungdom overnatter til halv pris.

– Rabatt på proviantmat til turen din

– Gode medlemsrabatter i Tursenteret vårt

– Alle barnehager og barneskoler som melder seg inn i Stavanger Turistforening kan overnatte GRATIS på alle våre selv og ubetjente hytter i ukedager hele året. Sjekk hvordan bli medlemsklasse her. Andre betaler 100 kr pr. elev pr. døgn i ukedager på alle våre selv- og ubetjente hytter. Ordinær pris i helger. To voksne i følget går gratis, voksne utover dette betaler ordinær pris.

Se flere fordeler og se priser for medlemskap her.

Denne hytta har fått støtte av overskuddet fra spillemidlene til Norsk Tipping.

...
Show more

Bestill overnatting

Velg dato og antall personer for å bestille overnatting

Ådneram Anneks, Rom 01, Seng 01 (køye nede)


Ådneram Anneks, Rom 01, Seng 02 (køye oppe)


Ådneram Anneks, Rom 02, Seng 01 (køye nede)


Ådneram Anneks, Rom 02, Seng 02 (køye oppe)


Ådneram Anneks, Rom 02, Seng 03 (køye nede)


Ådneram Anneks, Rom 02, Seng 04 (køye oppe)


Ådneram Anneks, Rom 03, Seng 01 (køye nede)


Ådneram Anneks, Rom 03, Seng 02 (køye oppe)


Ådneram Anneks, Hems, madrass 01


Ådneram Anneks, Hems, madrass 02


Ådneram Anneks, Utebod, Hundebur 01

Har du med deg hund, men ikke ønsker å benytte hundeburet eller buret er booket av andre, må hunden ligge ute.
Bestill overnatting