Tømmerstø

Ubetjent
DNT Sør
Låst med spesialnøkkel
Sørlandskysten
Åpen hele året
10 sengeplasser

Velkommen til to koselige DNT kystledhytter på Tømmerstø!

DNT Sør kan tilby friluftsfolk en hyggelig opplevelse ved sjøen i Kristiansands østlige område. Det er mange fine friluftstilbud i området med turstier, bademuligheter og båttransport til øyene i Kristiansand skjærgård. Randøya som ligger i området ved Tømmerstø, og Bragdøya på vestsiden av byen er flotte naturperler som er verd et besøk.

Det er 2 kajakker på Tømmerstø som leietakere kan benytte. All bruk av kajakkene skjer på eget ansvar. Mer informasjon om kajakkene finnes i bookingbekreftelsen. Begge hyttene er enkelt utstyrt. Mellom hyttene er det friområde hvor barn og voksne kan boltre seg med forskjellige aktiviteter. Friområdet er tilgjengelig for allmenheten. Offentlig brygge nedenfor annekset kan brukes av leietakere på begge hyttene, og er også åpen for allmenn ferdsel.

Tømmerstø er åpen for booking i perioden mai-september. Et reisefølge kan booke maks tre netter da vi ønsker at flest mulig skal få benytte hyttene. Dere bestiller selv på knappen “book overnatting” og får da hytta for dere selv.

Hvis du ikke mottar informasjon om hytta ved booking, ta kontakt med oss.

Det er 6 sengeplasser på Hovedhytta. Fire av disse er i to soverom på loftet, og to senger er i soverom i første etasje. I annekset er det 4 sengeplasser, alle i samme soverom. 

Hovedhytta har en lun og usjenert beliggenhet øverst i en stor hage. Det er sengeplasser til 6 personer, strøm, fullt utstyrt med komfyr og kjøleskap, «snurredass». Det er dyner og puter med trekk, ta med eget sengetøy. Sengetrekk blir kun skiftet før utleieperioden, lik selvbetjente DNT hytter.

Annekset ligger nedenfor hovedhytta og har sjøutsikt. Hytta består av et soverom med sengeplass til 4 personer, kjøkken med komfyr og kjøleskap. Det er dyner og puter i alle sengene, ta med eget sengetøy. Utedo.

Vann hentes på Tømmerstø brygge.

Hund

Det er ikke tilrettelagt for å ta med seg hund på hytta. Hund skal derfor ikke tas inn.

Siden hyttene ligger i et boligområde medfører det at det må tas ekstra hensyn til naboer, les derfor vilkårene nøye.

Meld deg inn i DNT

Se video fra Tømmerstø

...
Show more

Bestill overnatting

Velg dato og antall personer for å bestille overnatting

Tømmerstø Hovedhytte


Tømmerstø Anneks

Bestill overnatting